НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ, ПАРЦЕЛИ, Real Estates in the Varna, Bulgaria, Недвижимости в Болгарии от строителей и риэлторов

 

 
Рейтинг: 3.00
(1218)
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
About us
Varna city


Apartments / Апартаменти Публикации за имоти Welcome to Bulgaria

Публикации за имоти / Имоти, цени и прогнози - Hampstead / Maryland

Имоти, цени и прогнози - Hampstead / Maryland
04.02.12 03:48

Автор:Р. К.
Имоти, цени и прогнози - Hampstead / MarylandДа минем по същество. По мое мнение цените на имотите ще се развият по следния начин:

Тъй като разглеждаме фамилни къщи, то виждам известно разминаване при тях с апартаментите, като при жилищата като цяло, върха на пазара в този регион е бил още месец юни 2006 г. Тоест, почти година по-рано отколкото се е развил като цяло в САЩ. В същото време обаче виждаме, че цените на къщите са белязали своя връх в 2007 г., което разминаване внесе и известно объркване при мен в началото, за което и се забавих с анализа.  Мисля, че е време за оглеждане от кандидат купувачи, тъй като, цените вече поне по мое мнение скоро ще започнат да се качват, или най-малко дъното е съвсем близо. Дори пазарът да отбележи още спадове, то не вярвам да са особено големи вече, а времето за изгодна покупка се простира между май-юни 2012 и ноември 2013 г. След това, дори да има известно задържане в цените на имотите, те ще поемат нагоре, дори да не е бързо. Дъното на пазар като цяло се намира около $ 200 000, но тъй като сме дали графика не на максималните и минималните цени, то по минималните вече е достигнато или почти е достигнато - поне по това което виждам като сделки, в района.Цените на графиките са усредени цени, за това и тези в по-ниския или най-високия сегмент имоти при сключените сделки ги няма. Тези в по-ниския сегмент биха могли да слязат и са слизали вече на места и до $ 130 000 до края на този период, но и те най-късно от 2013 биха поели нагоре.

След няколко дни очаквайте и прогноза за Orlando, Florida


 
FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ

нагоре
Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1218