НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ, ПАРЦЕЛИ, Real Estates in the Varna, Bulgaria, Недвижимости в Болгарии от строителей и риэлторов

 

 
Рейтинг: 3.00
(1218)
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
About us
Varna city


Apartments / Апартаменти Публикации за имоти Welcome to Bulgaria

Публикации за имоти / Рецепта за създаване на 1,8 млн. работни места в САЩ

Рецепта за създаване на 1,8 млн. работни места в САЩ
21.02.12 09:18

Автор:

Рецепта за създаване на 1,8 млн. работни места в САЩТя е ремонт и поддръжка на 4 млн. стари жилища под възбрана

Близо 1,8 млн. работни места могат да бъдат създадени в сектора на имотите в
САЩ, ако имоти под възбрана започнат да се отдават под наем, смятат анализатори от Morgan Stanley, цитирани от Bloomberg.

За да бъдат ремонтирани 4 млн. стари жилища с наложени възбрани, ще е необходимо да бъдат разкрити 1 млн. временни работни места. Още 800 хил. постоянни работни места ще се открият за управлението и поддръжката на имотите, пише в доклад на компанията.

"Най-хубавото е, че тези работни места могат да бъдат създадени с помощта на частен капитал без да се използват парите на данъкоплатците", посочват анализаторите. През последните пет години заетостта в сектора на строителството и
недвижимите имоти е намаляла с 2,73 млн. работни места, или с 23%, поради срива на жилищния пазар, посочват авторите на доклада.

През миналата година са били продадени 302 хил. жилища, което е най-слаб резултат откакто министерството на търговията води такава статистика.

В същото време според анализаторите от Morgan Stanley през следващите пет години собствениците на близо 8 млн. жилища ще загубят имотите си заради налагането на възбрани или поради принудителна продажба. Около половината от тези жилища вероятно ще бъдат закупени от инвеститори и превърнати в имоти под наем.

нагоре

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1416