НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ, ПАРЦЕЛИ, Real Estates in the Varna, Bulgaria, Недвижимости в Болгарии от строителей и риэлторов

 

 
Рейтинг: 3.00
(1218)
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
About us
Varna city


Apartments / Апартаменти Публикации за имоти Welcome to Bulgaria

Публикации за имоти / Американец превърна къщата си в рекламно съоръжение

Американец превърна къщата си в рекламно съоръжение
23.02.12 09:20

Американец превърна къщата си в рекламно съоръжение В замяна рекламната агенция ще му плаща ипотеката поне 3 месеца

Промяната на функционалността на сградите е често срещано явление в
САЩ. Строят се оранжерии и разширения на плевните, бивши офиси се превръщат в църкви, но един калифорниец е превърнал къщата си в нещо напълно различно - билборд, пише онлайн порталът The Move Channel.

Скот Хостетлър, който живее в Буена Парк от 18 години, кандидаствал по схема към рекламната агенция Brainiacs from Mars миналата година. В замяна на покриването на месечните вноски по ипотеката му той предложил да боядиса семейната си къща в ярко зелено и оранжево и да изпише логото на фирмата над входната си врата. Шансовете да бъде одобрен били малки, но миналия месец Скот получил отговор от агенцията и с учудване разбрал, че планът му е приет. Сега ипотеката от 2 хил. долара месечно ще бъде покривана от фирмата за период от поне 3 месеца. Въпреки че реакциите на съседите били смесени, главният изпълнителен директор на Brainiacs from Mars Ромео Мендоса е доволен. "Искаме да помогнем на собствениците на жилища", твърди той, като настоява, че програмата ще окаже съдействие на много американци, които се борят да избегнат възбрана върху имотите си.

Фирмата вече планира още 100 къщи-билбордове в цялата страна. А кандидати не липсват: около 38 хил. души са заявили желанието си да се включат в програмата.

нагоре

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.125