НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ, ПАРЦЕЛИ, Real Estates in the Varna, Bulgaria, Недвижимости в Болгарии от строителей и риэлторов

 

 
Рейтинг: 3.00
(1218)
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
About us
Varna city


Apartments / Апартаменти Публикации за имоти Welcome to Bulgaria

Публикации за имоти / Апартаменти за 4200 лв. в Бобов дол

Апартаменти за 4200 лв. в Бобов дол
19.03.12 18:27

Автор: БТВ

Апартаменти за 4200 лв. в Бобов долИмотите са собственост на фирма с огромни задължения към държавата

Данъчните обявиха за продан 108 апартамента в Бобов дол на рекордно ниски цени. Имотите с квадратура от 43 до 73 кв. м са обявени на цени от 4200 лева до 11 300 лева.

Според информация на Териториалната дирекция на приходната агенция в Кюстендил апартаментите в миньорския град са готови за обитаване, а много от тях дори са наскоро ремонтирани. Продажбата им се наложила заради огромните задължения към държавата на фирмата, която е собственик на жилищата.

Агенцията по приходите е насрочила търг за апартаментите на 30 март като участие могат да вземат всички желаещи. Оглед на жилищата пък се прави всеки ден от 14 март до 27 март. Очаква се пазарният интерес да е много голям заради съблазнителните начални цени.

Това не е първата подобна акция на НАП. В края на миналата година от приходната институция пусна апартаменти и парцели край морето на цени с близо 20 на сто по-ниски от тези на сторителните фирми.

нагоре

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1025