НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ, ПАРЦЕЛИ, Real Estates in the Varna, Bulgaria, Недвижимости в Болгарии от строителей и риэлторов

 

 
Рейтинг: 3.00
(1218)
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
About us
Varna city


Apartments / Апартаменти Публикации за имоти Welcome to Bulgaria

Публикации за имоти / Имоти, цени и прогнози - Los Angeles

Имоти, цени и прогнози - Los Angeles
21.03.12 18:04

Автор: Р. Караджов
Имоти, цени и прогнози - Los AngelesВ Лос Анжелис, подобно на Чикаго, скъпите жилища са пред силен спад в цените.  От септември 2007 г., до април 2009 г. тези имоти са загубили над 44% от своята стойност, но спада в цените няма да приключи само с това и въпреки, че след 2009 г. имаме известно успокояване и консолидация в цените, то тя няма да се задържи и се очертава още един спад.Цените на имотите с пет и над пет броя спални ще спаднат до $ 560 000, а в някой случаи до $ 360 000, от средно сегашните около $ 800 000. Краят на лятото и началото на есента, тази година, може и да забележим известно покачване в цените на имотите, но то е вероятно да не продължи повече от няколко месеца, като поне до август 2013 г. цените ще продължават да падат. След дъното си е много вероятно да видим едно рязко покачване на цените на скъпите имоти в града, но то няма да стигне нивата си от 2007 г., а вероятно около 50% от тяхната стойност, след което отново ще има спад в цените на най-скъпите жилища.Като цяло:

Собственици на домове са 39,9% от жителите
Средната цена на жилище е $ 513.800 
Средна ипотека е $ 1.562
Свободни жилища официално са 5,3%, но реално тези проценти са почти умножени по 2Средния месечен наем в момента, се движи около, средната ипотека и под нея. Въпреки, че наемите на скъпите имоти растат в момента и ще се качат още, то не вярвам, че това ще се отрази прекалено положително на пазара, тъй като все още те са прекалено ниски, спрямо цените. Средния доход на домакинствата също ми се струва нисък в града, което ще натисне надолу и скъпите имоти.
FOREX (ФОРЕКС), АКЦИИ, ФЮЧЪРСИ

нагоре

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0939