НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ, ПАРЦЕЛИ, Real Estates in the Varna, Bulgaria, Недвижимости в Болгарии от строителей и риэлторов

 

 
Рейтинг: 3.00
(1218)
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
About us
Varna city


Apartments / Апартаменти Публикации за имоти Welcome to Bulgaria

Публикации за имоти / Банките в САЩ ще могат да отдават под наем имоти с наложена възбрана

Банките в САЩ ще могат да отдават под наем имоти с наложена възбрана
09.04.12 15:00

Автор: www.investor.bg

Банките в САЩ ще могат да отдават под наем имоти с наложена възбранаЦентралната банка във Вашингтон обяви в изявление, че регулациите позволяват отдаването под наем на имоти под възбрана на наематели "с оглед на извънредните условия на пазара в момента". Банките с голям брой имоти под възбрана трябва да разработят подробни политики за отдаването им под наем, включително ще трябва да оценят доколко жилищата са годни и безопасни за обитаване и дали отговарят на местните строителни изисквания. Трябва да се определят и критерии, по които да бъдат избирани имоти под възбрана за отдаване под наем. Стъпката представлява сериозна промяна в начина, по който банките се справят с проблемните имоти в случай, че програмите за подпомагане на затруднените им собственици не проработят. Миналия месец Bank of America Corp. обяви план да позволи на собствениците в риск от възбрана да предадат нотариалните си актове и да подпишат договори за наем, които ще им позволят да живеят в жилищата, които обитават и вече са собственост на банките, на пазарни цени.

Fannie Mae пък продава 2 500 жилища в осем района на САЩ. Контролираната от държавата ипотечна компания предлага портфейла на стойност 320 млн. долара на инвеститори, които трябва да го превърнат в имоти под наем.

нагоре

Имоти, цени и прогнози - Hampstead / Maryland 
Имоти, цени и прогнози - Orlando / Florida 
Имоти, цени и прогнози - San Diego / California 
Имоти, цени и прогнози - Las Vegas 
Имоти, цени и прогнози - Chicago
Имоти, цени и прогнози - Los Angeles
Имоти, цени и прогнози – Bakersfield / California

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0936