НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ, ПАРЦЕЛИ, Real Estates in the Varna, Bulgaria, Недвижимости в Болгарии от строителей и риэлторов

 

 
Рейтинг: 3.00
(1218)
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
About us
Varna city


Apartments / Апартаменти Публикации за имоти Welcome to Bulgaria

Публикации за имоти / Наем с опция за покупка на имот в Дубай

Наем с опция за покупка на имот в Дубай
27.08.14 20:34

Наем с опция за покупка на имот в ДубайСтроителните компании в Дубай ще отново ще започнат да предоставят проектите си и под наем, за да помогнат на потенциални купувачи, които не могат да си позволят жилище насред бума на имотния пазар в емирството, съобщава propertywire.com. 

Въпреки че цените на имотите в Дубай претърпяха спад от до 60% в някой райони по време на кризата, в момента те нарастват силно. Освен това новите правила за ипотечното кредитиране затрудняват сериозно някои купувачи на имоти.
Агенция за имоти припомня, че схемите за покупка на жилище чрез първоначално отдаване под наем бяха популярни в началото на века, когато в Дубай се установяваше пазар на собственост. Според Робин Те, директор по оценките в компанията, подобен ход ще вдъхне доверие на купувачите и ще намали рисковете при покупка на имот на пазара в Обединените арабски емирства. Типичният договор за отдаване под наем с опция за закупуване позволява на наемателя да закупи имота на фиксирана цена в рамките на определен период от време. Една част от месечния наем, плащана по време на периода, се счита за отстъпка от цената на имота. Ако наемателят обаче не може да закупи жилището, собственикът е свободен да го отдаде или продаде на друг, като страните не търпят неустойки.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0911