НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ, ПАРЦЕЛИ, Real Estates in the Varna, Bulgaria, Недвижимости в Болгарии от строителей и риэлторов

 

 
Рейтинг: 3.00
(1218)
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
About us
Varna city


Apartments / Апартаменти Публикации за имоти Welcome to Bulgaria

Публикации за имоти / Ръст на цените на имотите по страни

Ръст на цените на имотите по страни
08.09.16 13:30
Ръст на цените на имотите по страниШвеция е държавата в света с най-висок ръст на цените на имотите през второто тримесечие на 2016 г., сочат данни на Международния валутен фонд.


На годишна база ръстът на цените на имотите в Швеция е 14%, а на второ място е Нова Зеландия с 11% ръст в цените на имотите.Третата позиция е за Литва, а в топ 10 по ръст в цените на имотите са Унгария, Малта, Израел, Катар, Колумбия, Турция и Великобритания. Като за Турция този ръст е леко спорен тъй като обемите на сделките са силно намалени, а във Великобритания това са цените преди Brexit. България е в групата с по-умерен ръст на цените на имотите през второто тримесечие с до 5% и освен нас в подобни параметри се движат Испания, Чехия, Португалия, Мексико, Холандия, Индия, Германия и други.

Най-зле представените пазари на имоти са в Украйна с годишен спад в цените на имотите с от над 25% и в Русия със спад от 15%, следвани от Обединените арабски емирства (ОАЕ).
 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

13.1969