НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АПАРТАМЕНТИ, КЪЩИ, ВИЛИ, ПАРЦЕЛИ, Real Estates in the Varna, Bulgaria, Недвижимости в Болгарии от строителей и риэлторов

 

 
Рейтинг: 3.00
(1218)
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
About us
Varna city


Apartments / Апартаменти Публикации за имоти Welcome to Bulgaria

Публикации за имоти / Средната цена за апартамент в Манхатън ще надмине $ 2 млн.

Средната цена за апартамент в Манхатън ще надмине $ 2 млн.
14.12.16 12:31
Средната цена за апартамент в Манхатън ще надмине $ 2 млн

 
Цените на имотите в Манхатън почти се удвоиха през последното десетилетие

Средната цена на апартамент в Манхатън се очаква до края на 2016 г. за първи път да надмине 2 млн. долара. Цените на имотите в Манхатън почти се удвоиха през последното десетилетие. Цените се увеличиха заради скока в продажбите на имоти на стойност 10 млн. долара и повече. Откриването на 96-етажната кула на Park Avenue, определяна като най-високата жилищна сградата в Северна и Южна Америка, оказва огромен ефект върху цените.52 от общо 75 продадени апартамента в кулата с изглед към Сентрал парк са на стойност над $ 10 млн. Някои от апартаментите вътре струват повече от 40 млн. долара. Средната продажна цена през 2016 г, е била 2.1 млн. долара, а средната цена за апартамент в района на Манхатън е 91% по-висока в сравнение с 2006 г. Цените се покачват всяка година от 2011 г. насам. 

Лихвите по ипотечните кредити поеха нагоре след президентските избори на 8 ноември. Увеличението е до голяма степен в очакване на по-бърз икономически растеж и ускоряване инфлацията след избирането на Доналд Тръмп.
Лихвеният процент за 30-годишна ипотека
с фиксирана лихва в момента е средно 4.27%, което е най-високото ниво за последните 2 години, сочат данните на Асоциацията на ипотечните банкери. Процентът беше 3,6% преди президентските избори.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.3394